Guide for Minecraft: Story Mode Guide for Minecraft: Story Mode

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (No Ratings Yet)
Loading...

Minecraft için kapsamlı bir rehber: Hikaye Modu!

Versiyonu: 7.0.0
Yapimcisi: Dominicanito17



Güncel bilgiler ile oynayan ve özel bir uygulama zevk almak isteyen insanlar için yapılmış Minecraft için Rehber: Hikaye Modu Minecraft Hikaye Modu. Bu uygulama etkin bir oyunda ilerlemek için bilmeniz gereken her şeyi sunuyor.
Kişiler mükemmel organize edilmiş. Oluşumu hikaye modu oluşturan bölümler sırasına göre, Minecraft erişebilirsiniz. Uygulama iki bölüme ayrılır, ilk üç bölüm ve ikinci iki bölümden oluşmaktadır. Ne geleceği hakkında herhangi bir detay eksik olmadan devam etmek için gereken bilgilere erişmek için seçin.
Her bölüm dosyası, hikayenin ana hatlarını resimleri yaşandığı, Nasıl hayatta kalacaksın, ya da kısa bir giriş ve bazı avantajlar hakkında bilgi sağlar. Eğer talimatları takip ederseniz, tek bir hata yapmadan Minecraft zorlu mod bile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, yeteneklerinizi, savunma, atak geliştirmeye yardımcı olacak yeni karakterler, binalar, silahlar ve zırh, mümkün olduğunca uzun süre bu eğlenceli macera kal tüm yardımcı olur oluşturabilirsiniz.

Degerli ziyaretcimiz, Oyun hakkinda yorum yapin. Gorusleriniz bizim icin onemlidir!