Castle Creeps TD Castle Creeps TD

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (No Ratings Yet)
Loading...

Krallığı korumak için kahramanlarınıza rehberlik edin!

Versiyonu: 1.45.0
Yapimcisi: Outplay Entertainment Ltd

Castle Creeps TD
Castle Creeps TD
Castle Creeps TD


Bir kez daha, oyuncular burada onlar işgalciler ordularını kule savunmak için ava Vahşi. Bu da ana silah Kulesi kullanabilirsiniz. Ancak, özgürce, doğrudan karakter kontrolü, savaş keşfedebilirsiniz.
Stratejik olarak işaretlenmiş yollar belirli alanlarda kuleleri yerleştirin sırasında her düşmanlarınızı düzeyde aşağıdaki Castle Sürünür TD oyunu olarak her zaman kurgu. Düşmanlarını yendikten sonra, daha fazla kuleler inşa etmek için kullanılan Mana kazanırsınız. Mücadele ilerledikçe, kule geliştirmek her biri, daha iyi ve daha güçlü silahlar oluşturmanızı sağlar.
Belirli bir düşman türüne karşı oynanan her kule tipi, özellikle etkili, bu nedenle etkili bir şekilde tüm düşmanları durdurmak için kule birleştirmek için öğrenmek zorunda. Aslında, kahramanın daha güçlü olan kombine herhangi bir zor durumlarda bile düşman ilerleyişini durdurmak için potansiyele sahiptir.
Kale Sürünür TD 20’den fazla mükemmel olan ‘tower defense’ oyunu için tek oyuncu modunda bölüm Android. Ayrıca, kahramanların yirmi farklı kuleleri ve bir avuç da serbest bırakabilirsiniz.

Degerli ziyaretcimiz, Oyun hakkinda yorum yapin. Gorusleriniz bizim icin onemlidir!