Blitz Brigade: Rival Tactics Blitz Brigade: Rival Tactics

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (No Ratings Yet)
Loading...

Takım takıma düellolar, küp biçimli Clash Royale tarzı platform!

Versiyonu: 1.1.2q
Yapimcisi: Gameloft

Blitz Brigade: Rival Tactics
Blitz Brigade: Rival Tactics
Blitz Brigade: Rival Tactics


Blitz Brigade: Rakip Taktik gerçek zamanlı strateji oyunu. Diğer online oyuncular ile online olarak savaşlar elit askerlerin gruplar oluşturarak toplanırlar. Özetle, her zaman popüler, ‘Royale Clashama bu sürüm izometrik bir bakış açısı vardır.
Blitz Brigade: taktik savaş sistemi oyunu nadiren birkaç dakikadan fazla sürer son derece dinamik ve rakip savaşlar. Kendi koruyarak üç düşman kule yok etmek amaç. Sürücü gerekiyor bunun için savaş için farklı birimlerin spesifik enerji maliyetleri ve her bir hesap.
Bir sonraki karşılaşma arasında bir eşleşme ile; oyuncular birimler geliştirmek için ellerini kişiselleştirir. Her el sekiz farklı birlik kullanabilirsiniz. Birliğin zayıf ama güçlü olan herhangi bir birlik bulunur: saldırı askerler, tanklar, alev makinesi, askerler, keskin nişancılar, unutmayın.
Blitz Brigade: Rakip Taktik açıkça Çatışma Royale esinlendi gösteren bir oyundur. Dönüşmesi için form gibi küpün en büyük fark, başlık. Gameloft oyunları ve göz … görseller çekici oyun – yüksek üretim değerleri yaygın olarak dolu.

Degerli ziyaretcimiz, Oyun hakkinda yorum yapin. Gorusleriniz bizim icin onemlidir!